havenhotel?

  • suus

    Er moest maar eens een andere discussie opgestart worden….

    wat vinden jullie van een hotel op de haven?

    Het zit mij vreselijk dwars eigenlijk.

    Op zich heb ik geen problemen met een hotel op de haven, maar wel met de plaats waar het nu staat getekend in het voorstel nr. 2 (zie www.vliestroom.nl)

    Het staat getekend op de plaats waar nu “het hekje”staat. Het hekje wat onverkoopbaar is omdat er van SBB NIET MAG WORDEN GEWOOND!

    Ben ik nu gek of hoe zit dat…..

    er mag dus niet gewoond worden, maar wel gelogeerd worden ???

  • otje

    Zo zie je maar weer suus,als je maar met euroflappen wapperd krijg je alles voor elkaar.Het is de machtsstrijd .De gemeente is er blij mee,die zien alleen maar

    f jes voor de ogen.

    Gr Otje( een Vliefan)

  • suus

    Nou dat weet ik eigenlijk niet. Volgens mij kost het de gemeente (lees: burgers) alleen maar geld. De gemeente zal de oude Vliestroom (avo) toch moeten kopen. Dat gaat vast niet voor niks….

  • otje

    Geloof me…..eerst zal het misschien geld kosten,maar later zal de gemeente er dubbel en dwars van mee profiteren.Maar de eilander zal het ook merken ,dat is een ding wat zeker is.Geloof me ,een amtenaar is wel lui maar niet gek

    Otje

  • Jean

    Gebruiken we tegenwoordig geen andere geld tekens????????

    Jean Martin

  • otje

    Je weet toch wat ik bedoel,of kennen ze dat niet op Schier.

  • GDonia

    Waar komt dat hotel dan precies? Als het niet hoger wordt dan mijn badpaviljoen zal het wel meevallen, maar ik vrees dat het toch iets hoger wordt. Waar ze het ook bouwen op de haven, het valt van alle kanten bezien uit de toon.

  • Coby

    geen havenhotel is mijn mening

  • Chris Weijer

    Ik begrijp niets van mensen die een eiland als Vlieland commercieel willen exploiteren.Als eilander heb je gekozen voor een bestaan in de prachtige natuur en rust die je eiland je biedt.Als je anders wil zijn er mogelijkheden genoeg aan de vaste wal.

    Je moet uiteraard wel een goed bestaan hebben als vlielander en ik denk, zo over de duim geschat, dat de mensen het over het algemeen hier niet slecht hebben, dat dank zij de badgasten, waarvan er zo langzamerhand genoeg naar vlieland komen.Meer hoeft niet! Alleen voor die enkeling die met een hotel nog meer geld wil verdienen,ten koste van dit prachtige eiland.Opsodemieteren dus met die hotel-troep.

  • roelof

    Helemaal eens Chris, weer een ‘prachtig’ stukje commercialisatie van het eiland…

    Hoe hoog wordt dat hotel eigenlijk??

    De aanblik van Vlie vanaf het water zal in ieder geval danig veranderen. (waarschijnlijk niet ten goede)